Hlavní obsah

Řidič dodávky zahynul při dopravní nehodě u Rožnova pod Radhoštěm

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmatřicetiletý řidič Mercedesu zemřel v pátek 16. prosince krátce před patnáctou hodinou v Ostravské ulici v Rožnově pod Radhoštěm. Přesné příčiny nehody, okolnosti a míra zavinění jsou nadále předmětem policejního vyšetřování.

Foto: HZS Zlínského kraje

Foto z místa nehody.

Článek

„Řidič auta Mercedes Benz při jízdě od Frenštátu pod Radhoštěm zřejmě přejel do protisměru, kde se čelně srazil s třicetiletým řidičem dodávky Peugeot Boxer. Muž v Mercedesu utrpěl zranění takového rozsahu, že, jim na místě podlehl. Druhého řidiče záchranáři letecky transportovali do ostravské fakultní nemocnice. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému,“ informovala policejní mluvčí Milena Šabatová.

„K nehodě jsme okamžitě vyslali jednotku profesionálních hasičů ze stanice Valašské Meziříčí a jednotku města Rožnov pod Radhoštěm. Hasiči zjistili, že při čelním střetu obou vozidel jeden z řidičů utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Druhý řidič zůstal ve voze zaklíněn a hasiči ho museli za pomoci hydraulického zařízení z vraku auta vyprostit. Poté ho předali do péče zdravotnické záchranné služby, která ho vrtulníkem transportovala do nemocnice,“ řekl mluvčí HZS Zlínského kraje Pavel Řezníček.

Teprve po zadokumentování nehody policií hasiči vyprostili tělo druhého řidiče. Jakmile dorazila odtahová služba, vraky obou automobilů byly odvezeny a vozovka byla uklizena od uniklých provozních kapalin a úlomků. 

Jedná se o osmou smrtelnou dopravní nehodu v okrese Vsetín v letošním roce.

Reklama

Výběr článků

Načítám