Hlavní obsah

Řezníci ocenili nejlepší řeznicko-uzenářské prodejny roku 2017

Novinky, Hana Knížková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český svaz zpracovatelů masa 24. října vyhlásil vítěze letošního již desátého ročníku celostátní soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku. V Pardubickém kraji zvítězila pardubická prodejna ZEMAN maso-uzeniny.

Foto: Hana Knížková

Prodejna ZEMAN maso-uzeniny v Pardubicích

Článek

Výsledky celostátní soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku, do níž se mohli přihlašovat všichni podnikatelé zabývající se prodejem masa a/nebo masných výrobků na území ČR, byly vyhlášeny 24. října v brněnském hotelu Voroněž.

Soutěž se snaží podporovat špičkové prodejny masa a uzenin, přičemž klade důraz na kvalitu, šíři a rozmanitost nabízeného sortimentu, vybavení prodejny, hygienu prodeje i na úroveň personálu, vztah k zákazníkovi a s tím spojenou úroveň nabízených služeb.

V Pardubickém kraji toto na základě výsledků soutěže nejlépe splňuje prodejna ZEMAN maso-uzeniny v ulici Teplého č. 2806, která zákazníkům nabízí čerstvé maso, uzeniny, lahůdky, pečivo i zboží z teplého pultu. Na vlně současného trendu podpory českých chovatelů a výrobců se nese i vítězná prodejna ZEMAN maso-uzeniny, která provozuje vlastní výrobní závody, kde je maso zpracováváno podle českých receptur. Nabízený sortiment je tak po celou dobu jeho zpracovávání pod úplnou kontrolou, aby byla zajištěna jeho čerstvost a kvalita.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám