Hlavní obsah

Režisér Jiří Strach přijel natáčet do Pardubic

Novinky, Ivana Bogdánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Jiří Strach opět zavítal do "perníkového města". Po úspěšných filmech Operace Silver A a Ďáblova lest tentokrát přijel se svým štábem natočit povídku Podvodnice z cyklu Setkání s hvězdou.

Foto: Ivana Bogdánová

Natáčení povídky Podvodnice v kavárně Bajer v Pardubicích

Článek

Poslední dubnový týden se v Pardubicích natáčela Podvodnice, jedna z povídek cyklu Setkání s hvězdou. Měla jsem tu čest zúčastnit se natáčení scénky u Bajera, kavárny v centru Pardubic, a popovídat si s hlavním producentem Matějem Stehlíkem, který mi ochotně odvyprávěl zápletku této povídky.

Můžu prozradit, že hlavní role v krátké povídce Podvodnice si zahrají Jana Hlaváčová a Luděk Munzar. Jak již je patrné z názvu povídky, Jana Hlaváčová hraje roli podvodnice, která je za sňatkové podvody odsouzena do vězení. Po propuštění se snaží stát se novým člověkem, ale zjišťuje, že není zas tak lehké se začlenit do běžného života, proto se opět rozhodne k dalšímu podvodu. Potkává se s postavou hranou Luďkem Munzarem a rozjíždí další podvod...

Více se dovíte v neděli 18. prosince od 20 hodin na ČT 1, kdy je naplánováno odvysílání celovečerního cyklu Setkání s hvězdou. Složený bude ze tří povídek s názvy Nenávist, Podvodnice a Student. Hlavní režisér: Jiří Strach, hlavní producent: Matěj Stehlík, hlavní kameraman: Martin Šec.

Reklama

Výběr článků

Načítám