Hlavní obsah

Řezbářské sympózium v Přílepech letos na téma pivo, chmel a slad

Novinky, Libor Daenemark

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pivo, chmel, slad - to mám rád bude letošním tématem 8. Řezbářského sympózia v Přílepech u Rakovníka.

Foto: Libor Daenemark
Článek

I v letošním roce se sjedou výtvarníci do Přílep u Rakovníka. Od 12. do 18. srpna budou na louce u ateliéru řezbáře Libora Daenemarka opět tvořit před návštěvníky a to na téma Pivo, chmel, slad - to mám rád.  Po loňském námětu Bez medu to nejde tedy opět veledůležité téma pro tuto chmelařskou oblast. 

V neděli 12. srpna v 17.00 hodin bude slavnostně odhalena Mobilní naučná stezka - 10 pivních zastavení autorů J. Duchka a L. Daenemarka. Ta seznámí malé i velké s historií vaření piva a pěstování chmele.  

V letošním roce budou, také jako vždy, přichystané koncerty: v pondělí od 20.30 J. Pilnaj- Didgeridoo, v úterý od 20.30 L. Holubec a P. Moltaš - chodské dudy a od 21.00 Trombenik - klezmer, v pátek od 20.30 M. Ptaszek a Dobré ráno blues band. Na středu od 19.30 je přichystána přednáška R. Hartla Čas přišel česat chmel.

Součástí sympózia jsou i výstavy prací z minulých let a prodej keramiky, patchworku a plstěných a tkaných věcí, též ledacos ze dřeva bude k mání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám