Hlavní obsah

Rekonstrukce omezí provoz ambulancí ORL v Krajské nemocnici T. Bati ve Zlíně

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dubnu začíná v Krajské nemocnici T. Bati plánovaná rekonstrukce ambulancí a čekárny ORL (ušní, nosní, krční) v budově LDN (č. 48). Tři měsíce tak bude fungovat pouze jedna provizorní ambulance ve 20. pavilonu.

Foto: archiv KNTB
Článek

Provizorní ambulanci nemocnice otevře 6. dubna v omezeném režimu.

„ORL ambulance bude během rekonstrukce prioritně sloužit pouze pro kontroly pacientů po operacích a pro pacienty s doporučením od ORL specialisty. Ostatní pacienti musí při běžných problémech vyhledat privátní ORL ambulance ve městě dle své spádové oblasti,” uvedl primář ORL oddělení Krajské nemocnice T. Bati MUDr. Martin Světlík.

„Tři měsíce nejsou zase tak dlouhá doba a pacienti určitě nové zrekonstruované prostory ocení. Lidé pak budou mít modernější zázemí i větší soukromí,” dodal.

Rekonstrukce ambulancí a čekárny ORL přijde nemocnici na zhruba 9 miliónů korun. Pokud budou stavební práce probíhat podle plánu, zrekonstruované prostory by měly znovu začít fungovat v červenci.

Reklama

Výběr článků

Načítám