Hlavní obsah

Regionální informační centrum Česká Skalice hledá logo prostřednictvím soutěže

Novinky, Radka Jansová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právě probíhá veřejná grafická soutěž o turistické logo regionu Českoskalicko, který zahrnuje 17 obcí s přirozeným centrem v České Skalici. Vyhlašovatelem soutěže je Centrum rozvoje Česká Skalice, o.p.s., a soutěžící, kteří podají svůj návrh do 25. dubna, mohou vyhrát celkem 18 000 Kč.

Foto: Radka Jansová

Výhled z Barunčiny vyhlídky (Hořičky)

Článek

Regionální informační centrum Česká Skalice (RIC) provozované obecně prospěšnou společností Centrum rozvoje Česká Skalice poskytuje již od roku 2008 své služby nejen turistům, ale také místním občanům a celému svému okolí.

Činnost RIC od této doby výrazně narostla, a to i v návaznosti na potřeby aktérů v území, které jsou diskutovány na pravidelných setkáních, jež informační centrum pořádá. Kromě "íčka" s celoročním provozem v centru České Skalice je zajišťována i činnost sezónního informačního bodu v prostorách tzv. kuželníku v Babiččině údolí.      

Informační centrum průběžně vydává vlastní letáky a další materiály, pomáhá při organizaci akcí v regionu a podílí se i na projektech s nadregionální působností.

Letos se informační centrum rozhodlo zaměřit na zlepšení propagace uvnitř i vně regionu. Součástí tohoto plánu je i tvorba nové vizuální identity Českoskalicka. Jejím základem by mělo být nové logo. To bude využito na informačních a propagačních materiálech, webových stránkách, v mobilní aplikaci, na suvenýrech pro turisty a bude i jedním z komunikačních prostředků. Soutěž o logo právě probíhá.

„Již delší dobu pozorujeme, že nám chybí jednotná grafická identita. Rozhodli jsme se proto uspořádat soutěž o logo Českoskalicka, které by nám mělo pomoci s prezentací regionu. Jsme velmi zvědaví, jaké návrhy se nám sejdou,” uvedl Jiří Kmoníček, ředitel Centra rozvoje Česká Skalice, o.p.s., jež je provozovatelem Regionálního informačního centra.  

„Zabýváte-li se grafickou tvorbou, zapojte se. Znáte někoho, pro koho by účast v soutěži mohla být zajímavá? Dejte nám o něm vědět nebo mu tuto zprávu přepošlete,” dodal Kmoníček.

Tvorba loga je součástí celoročního projektu informačního centra, jehož cílem je budovat image Českoskalicka jako destinace s bohatou historií a možností atraktivního trávení volného času.

Další informace o soutěži: www.centrumrozvoje.eu, www.topdesigner.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám