Hlavní obsah

Reggae star Bad Boyz znovu v Hranicích

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámecký klub v Hranicích na Moravě bude hostit v pátek 11. ledna od 20 hodin opět skvělou partičku kluků z Opavy. Těšit se můžeme všichni na reggae, dancehall, raggajungle a dokonce i na didgeridoo v podání Opavské kapely Bad Boyz

Foto: Bad Boyz Sound System Opava

Bad Boyz Sound System Opava

Článek

Derek Joujou, Mic-Key Dreadalist, Jiřina OldHunta a Hageman přivezou do Hranic pořádnou dávku energie a skvělou hudbu. Písničky v angličtině i češtině, střídání vypáleného chrapláku, jemných prozpěvků v jamajském patois a ostrého rapu dostane do varu opravdu všechny,  hravé a veselé hymny rozesmějí každou tvář.

Hostem Reggae Vibez Párty bude i skvělý beatboxer Cagi, který byl i hostem v pořadu ČT 1 Živě na jedničce, kde sklidil obrovské uznání a bavil všechny přítomné. 

Zpestřením večera bude i magická didgeridoo a také vystoupení hranických mladých talentovaných muzikantů Khiara, Gabby, Jahra a Helias.

Výtěžek ze vstupného, po zaplacení všech nutných poplatků, bude věnován na opravu velmi chudé školy MAMAN KAPILA na předměstí Kinshasy, kterou má v patronátu o. s. GoKoBo Humanitas z Hranic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám