Hlavní obsah

Rebel Šatlava fest byl úspěšný

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý ročník Rebel Šatlava festu, který se konal v sobotu 28. července v areálu pod přibyslavským zámkem, to má už za sebou. I přes nepřízeň počasí při vystoupení kapely O5 & Radeček a zpěvačky Anety Langerové, vydrželo do konce velké množství fanoušků.

Foto: Michaela Poláková
Článek

„Letošní festival jsme plánovali od konce toho minulého, ale hektické to začalo být až tak před dvěma týdny. Loňský festival byl fajn, lidí ale bylo, především kvůli počasí, méně, než jsme čekali,“ popsal před začátkem toho letošního Martin Kasal, jeden z organizátorů.

Šatlava fest přilákal zajímavé kapely a zpěvačky. „Výběr proběhl především podle diváků, protože některé kapely jsou tady už podruhé. Ale samozřejmě jsme také koukali na to, že v těch kapelách hrají naši kamarádi,“ přiznává Martin Kasal a prozradil svého favorita. „Já se nejvíce těším na Anetu Langerovou. Byl jsem letos už dvakrát na jejím koncertě a byla to vždycky bomba.“

V době, kdy hrála druhá kapela v pořadí, Apple Juice, Martin Kasal prozradil s úsměvem na rtech: „Máme tady v tom trošku chaos, každý dělá všechno, ale to se časem urovná.“ A urovnalo. Organizačně neměla žádná kapela ani jednu výtku. Za všechny to nejlépe popsal zpěvák kapely Škwor Petr Hrdlička. „Já si myslím, že lidi byli super, tento festival je skvělý. Patří k těm nejlepším, když pominu ty největší festivaly. Zapsali jsme si ho do seznamu top.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám