Hlavní obsah

Razula chystá na víkend zabíjačku, nabídne i dva skipasy za cenu jednoho

Novinky, Martina Žáčková

Na sjezdovkách se stále lyžuje, na jejich úpatí už se po cyklostezce prohánějí první jarní cyklisté: takový nevšední obrázek nabízejí současné dny u Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích v Beskydech.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Ačkoli v údolí se už dá jezdit na kole, na sjezdovce Razula stále panují výborné lyžařské podmínky.

Článek

Středisko stále nabízí kvalitní lyžování na 50 centimetrech přírodního i technického sněhu. Aby odlákalo sportovce z kola zpět na lyže, připravilo na tento víkend mimořádnou akci, při níž nabídne dva celodenní skipasy za jednu cenu. 

„I když v údolích už vypuklo jaro, u nás lyžařská sezóna ještě nekončí. Díky kvalitním zásobám technického sněhu jsou sjezdovky stále ve velmi dobrém stavu, zvláště v dopoledních hodinách, a v kombinaci se slunečným počasím nabízejí krásné jarní lyžování. O tomto víkendu nabízíme akci na celodennímu skipasy na sjezdovkách Razula i Horal – k jednomu zakoupenému skipasu obdrží lyžaři druhý zdarma,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Luboš Sušila.

V pátek 17. března se uskuteční poslední letošní večerní lyžování na sjezdovce Razula a to od 18.30 do 21 hodin. 

Sobotu 18. března si mohou nejen lyžaři, ale i okolo jedoucí cyklisté zpestřit ochutnávkou Zabíjačkových hodů řezníka Ludi v Gril srubu Razula, na úpatí sjezdovky Razula. Klobásy, jitrnice, jelita, tlačenka, prejt, zabíjačková polévka, žebra a další dobroty budou v nabídce od 9 do 16 hodin nebo do vyprodání zásob.

Od příštího týdne pak budou sjezdovky Ski areálu Razula ve všední dny uzavřeny, lyžovat se bude o víkendech podle aktuálních podmínek a za mimosezónní ceny.

Reklama

Výběr článků

Načítám