Hlavní obsah

Rapperka Desiré z Nového Boru představuje nový projekt

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletá rapperka Desiré, vlastním jménem Hana Procházková z Nového Boru, přišla se zajímavým nápadem. Její sen byl vytvořit contestový projekt (soutěž pro neomezený počet lidí, kde ve výsledku vznikne společná věc). Ze snu se stala realita.

Foto: Robin Suchánek

Kostky jsou vrženy

Článek

Princip celého projektu spočíval v tom, že přihlášení rappeři poslali na email své třicetivteřinové ukázky tracků na dané téma Kostky jsou vrženy. 

Soutěž byla zahájena 26. února, do 25. března mohli soutěžící posílat své soutěžní příspěvky. Po tomto termínu se vše natáčelo a připravovalo necelý měsíc a půl - a uši posluchačů mohly hotový výsledek slyšet od 27. května.

Z velkého množství došlých výtvorů se vybralo 12 nejlepších a natočila se společná skladba, která trvá necelých 15 minut. Kromě soutěžících souhlasili se spoluprací také dva hosté, a to internetový fenomén Jayk3m a Marek Relich.

Na tvorbě skladby se podíleli kromě hostů tito rappeři - R3VIO, MÁZA, NALE, JUKY MC, B.BERY, MC H, D-TOC, KUČIS, RASL, WILDER, EDDY, INEX.

O produkci se postarali velmi talentovaní producenti - Patrik Leško, který se věnuje především piano coverům, dále potom Dj Draken, který má za sebou několik úspěšných mixtapů a Dj Emduffy, který vytváří hlavně rychlejší hudební podklady.

Výsledek projektu si můžete poslechnout zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám