Hlavní obsah

Rapper Screw chystá premiérové album

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posloucháte rádi hip hop? Pokud ano, máme pro váš následující zprávu: Agentura NETWOR production Vám představuje vycházející hvězdu českého rapu, který si říká Screw.

Foto: Archiv Screw

Promo fotka rappera Screw

Článek

Rapper Screw, vlastním jménem Lukáš Procházka, pochází ze severních Čech. Rapu se věnuje teprve tři roky, ale již připravuje své první oficiální album, které vydá nové vydavatelství Screw row records.

V minulosti již má za sebou jeden videoklip "Amor na mol", který se stal během chvíle internetovým hitem. Natočil ho ve spolupráci s rapperem Dappro a exklusivně s živou kapelou Fly64, což v naší zemi je velice ojedinělá záležitost. 

Nyní Screw připravuje oficiální album a již brzy budete mít možnost slyšet první hit z alba, na který se také bude točit videoklip, ve vašich rádiích. 

"Kromě alba a videoklipu se chystáme také s agenturou NETWOR production, která mě zastupuje, na své první velké turné, které bych chtěl uspořádat v průběhu roku 2012," prozradil Screw.

Zřejmě se máte na co těšit. Již nyní Vám zde přidáváme malou ochutnávku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám