Hlavní obsah

Rally Krkonoše 2013 v novém hávu

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta novinek čeká organizátory, fanoušky i posádky během Rally Krkonoše ve dnech 7. a 8. června. Velkou výzvou bude především přizpůsobit se novým podmínkám.

Foto: Jiří Rohlena

Rally Krkonoše 2012 už je minulostí, čekají nás nové výzvy

Článek

Z loňska zůstává zařazení podniku do seriálu Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR v rally. Centrum závodu se však přesouvá z Trutnova do Vrchlabí. To znamená hledání nových tratí pro rychlostní zkoušky, nového zázemí, nových partnerů a pořadatelů – traťových komisařů i organizátorů v zázemí.

Po nešťastných loňských událostech bude kladen ještě o něco větší důraz na bezpečnost všech zúčastněných stran. Tratě RZ budou zpomaleny za použití retardérů, pro fanoušky budou opět vytipovány divácké zóny. Všechna ostatní místa podél trati budou označena jako prostor se zakázaným přístupem.

Stejně jako loni bude pozornost pořadatelů zaměřena také na nejmenší diváky podél trati. Pro ty bude připraven speciální dětský program, ve kterém kromě informací k bezpečnému sledování závodu najdou také něco pro zábavu (samozřejmě s tematikou Rally Krkonoše).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám