Hlavní obsah

Radost i zklamání teplických stolních tenistů

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulý týden stolním tenistům SKST Teplice přinesl zklamání i radost. Bodoval pouze "A" tým v jednom utkání a "D" tým v obou utkáních.

Foto: Milan Řehák

Trenér SKST Teplice Karel Freimann

Článek

Mužstvo SKST Teplice "E" si nedokázalo poradit se silnějším mužstvem SKST Trnovany "A" a prohrálo 14:4. Za Teplice nastoupili jen mladí hráči ze žáků. Tým hraje Regionální přebor 1. třídy a je na pátém místě s 12 body.

Mužstvo SKST Teplice "D" bodovalo a zvítězilo hladce nad Smolnicí 11:7 a nad Libořicemi také 11:7 - velká pochvala patří Tomáši Černému za stoprocentní výkon a plný počet bodů v obou zápasech. V Krajském přeboru II. třídy A jsou zatím na prvním místě s 19 body a boj o postup do KP1 je na spadnutí.

Mužstvo SKST Teplice "B" nedokázalo z již 9 odehraných zápasů ani jednou zvítězit a pomalu tak míří do baráže o sestup do KP1. Po 7 odehraných zápasech mu právem patří poslední místo se 7 body v Divizi.

Mužstvo SKST Teplice "A" v sobotu po úžasném výkonu proti Filipovu na jejich půdě zvítězilo těsně 10:8, ale v neděli nedokázali zvítězit nad Děčínem, kde jediný bod dokázal uhrát mladičký Michal Mít. Prohra 10:1 je minimálně nečekaná. Děčín hrál mnohem lépe a s větší chutí po vítězství. Tým se po 7 zápasech drží na středu tabulky a propadl se po zmíněné prohře na 6. místo v divizní soutěži. Dvě prohry, čtyři vítězství a jedna remíza nejsou zklamáním. Přesto realizační tým očekává zlepšení.

V novém týdnu se očekávají nabité boje a zároveň kvalitní dorostenecký turnaj v herně SKST Teplice 17. listopadu od 9 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám