Hlavní obsah

Radio Čas přiveze na Moravu Boney M

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší rádiová oslava na Moravě a ve Slezsku je na spadnutí. Megakoncerty Radia Čas pro všechny bezva lidi letos nabídnou vystoupení nejen českých a slovenských hvězd, ale také speciální světelné efekty. Sérii oslav odstartuje 16. listopadu show v Ostravě.

Foto: Radio Čas
Článek

„Každým rokem se snažíme báječnou atmosféru umocnit něčím novým. Ani tentokrát nepřijdou posluchači zkrátka. Chystáme celou řadu překvapení,“ řekl programový ředitel Radia Čas Michal Pistolas.

Podzimní Megakoncerty v Ostravě, Zlíně a Brně se už staly příjemnou tradicí. Každý rok na ně dorazí tisíce lidí. „Doufáme, že i letos přijde co nejvíce posluchačů, aby oslava stála opravdu za to. Nejde nám jen o to přivézt skvělé hudebníky, které posluchači znají z našeho rádia, ale hlavně připravit divákům nezapomenutelný zážitek,“ uvedl Jakub Hanák, který má přípravu Megakoncertů na starost. 

Letos Radio Čas oslaví 15. narozeniny ve velké stylu. Návštěvníci si v sobotu 16. listopadu od 17 hodin v ostravské ČEZ Aréně užijí velkolepou scénu s unikátní dvacetimetrovou pohyblivou a průsvitnou LED obrazovkou a speciální a světelné efekty. Mimo to budou poprvé přímo zapojení do celého programu. 

Mezi gratulanty nebudou chybět charismatický Vašo Patejdl, mladá a energická Ewa Farna, Standa Hložek s Petrem Kotvaldem, nespoutaná Jana Kratochvílová, Olympic a také jedna z nejúspěšnějších diskotékových formací všech dob Boney M. Kapela, která prorazila v Evropě hitem Daddy Cool, si určitě podmaní i ostravské publikum blyštivými kostýmy a extravagantní taneční choreografií. Návštěvníci se mohou těšit na jejich stěžejní hity, které lámaly žebříky hitparád po celém světě, např. Rasputin, Rivers of Babylon apod. 

Megakoncertem pro všechny bezva lidi budou provázet moderátoři Radia Čas společně s bavičem Petrem Novotným.

Z Ostravy se Megakoncert pro všechny bezva lidi přesune do Brna a do Zlína.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám