Hlavní obsah

Punkrockeři s akustickou kytarou míří do Chrudimi

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 17. září bude chrudimský R Klub Bar patřit punkrockerům s akustickou kytarou.

Foto: Matěj Sládek

DCRadio

Článek

V rámci oslavy šestých narozenin Bandaska Promotion se v chrudimském R Klub Baru uskuteční punkrocková párty, a to netradičně v akustickém provedení.  

Těšit se můžete na stále populárnější děčínskou punkrockovou bandu DCRadio, která se letos předvedla například i na hradeckém Rock For People, nebo liberecké Benátské noci.

Z Třebíze dorazí pop-punková parta oslnivých sympaťáků M3ta i s jejich největšími hity jako „Stačí chtít“ nebo „Proč“. Pohodové pop-rockové melodie pak publiku naservíruje vysokomýtská partička Neeasi, která pro vás v současné době ve studiu chystá nové album.  

Netradiční společný set představí kapely Rogers a holičtí Limited Edition, kteří kromě vlastních songů zahrají i několik známých hitovek. Asi největším lákadlem pro chrudimské fanoušky bude velký návrat domácích All Regrets, kteří se zde poprvé po dvou letech představí v obměněné sestavě. 

Akce startuje v 19 hodin a připravena bude i zajímavá tombola. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám