Hlavní obsah

Punkový večírek v Novém Bydžově

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 28. října ožije novobydžovský klub Mekka punkem. Na tento sváteční večer klub připravil opravdovou lahůdku právě pro milovníky punku. Vystoupí zde totiž kapely Staré Pušky, Never Say Never a Existence Nové Doby.

Foto: Matouš Suchochleb

Never Say Never

Článek

I když Staré Pušky na scéně působí teprve chvíli, rozhodně to nejsou žádní zelenáči. Členové téhle party mají totiž už letité zkušenost z kapel Degradace, Proti Směru a Naarden a možná právě i proto se Staré Pušky dostaly tak rychle do povědomí lidí. Na svém kontě mají jedno album s názvem Sladkých 11, k němuž natočili i několik videoklipů.

Dalším vystupujícím bude punkrockové seskupení Never Say Never z Hradce Králové. Ani tihle kluci už nejsou ve zdejším kraji zcela neznámí a můžeme je zařadit mezi špičku královéhradeckého punkrocku.

Třetím a posledním vystupujícím, který se na podiu klubu objeví, je Existence Nové Doby z Ústí nad Orlicí, která je na Královéhradecku také velice oblíbenou kapelou. Vstupné je 70 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám