Hlavní obsah

Publikum Jemnického Jaro Festu chce přezpívat skupinu roku Mandrage

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé Jemnického Jaro Festu si připravili zajímavý úkol. Na sociální síti a pomocí letáků rozběhli kampaň, která podporuje současný hit skupiny Mandrage Šrouby a matice. Úkolem všech, kdo přijde na jarní část Jemnického Festu bude naučit se text k této písni a přezpívat kluky z Mandrage.

Foto: Mandrage

Hudební skupina roku 2011 - MANDRAGE

Článek

Jemnická sokolovna zažije v sobotu 21. dubna od 19.30 hodin další nezapomenutelný kulturní zážitek. Jemnický Fest opět přichází se svým jarním otevíráním festivalové sezóny.

„Skupina Mandrage za své desetileté působení se hodně zlepšuje a získává stále nových fanoušků, což dosvědčuje i krásný titul, který nedávno získali – hudební skupina roku v prestižních cenách Anděl 2011. Spousta lidí už text k této písni zná, ale pokud to bude dokonale vypilované a všichni zúčastnění začnou zpívat, tak to bude jistě velký zážitek, na který se už nyní těším,“ uvedl jeden z pořadatelů Jemnického Jaro Festu Jirka Prokeš.

Kromě Mandrage vystoupí na Jemnickém Jaro Festu také jejich spřízněná kapela Rybičky 48, brněnská rock-crossoverová kapela Crash Road, která má na Jemnicku díky tomuto již tradičnímu festivalu stovky fanoušků. Na festivalu také vystoupí začínající místní hip-hoppový zpěvák z Uherčic Chosse a jemnické děti nejen z místního dětského domova pod názvem 4K. Celou noc zakončí svým hraním legendární skupina Reflexy, která právě vydala své již deváté album.

Předprodej vstupenek je v TIC Jemnice, Infocentru Moravských Budějovicích a Textilu Domino v Dačicích. Vstupenky bude možné zakoupit také na místě.

Aktuální informace najdete také na www.facebook.com/JemnickyFest

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám