Hlavní obsah

První baseballový klub ve Zlíně zahájí o víkendu novou sezónu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráče Baseball Clubu COBBLERS (Ševci) Zlín čeká o víkendu zahájení jejich premiérové sezóny. V sobotu 12. dubna nastoupí k přátelskému derby se softballovým klubem z Otrokovic. Zápas pod záštitou České Baseballové Asociace začíná v 10 hodin na Stadiónu mládeže ve Zlíně.

Foto: Cobblers
Článek

Připravované utkání mezi dvěma podobnými typy sportů baseball versus softball slibuje atraktivní podívanou pro fanoušky. Pro ty bude připraven také stánek s občerstvením a skvělý hudební doprovod.

Sobotní derby bude zahřívacím kolem pro mladé zlínské hráče, další den je totiž čeká oficiální start sezóny. Hlavní trenér Cobblers Zlín, bývalý slovenský nadhazovač a rozhodčí Roman Meško upřesnil nedělní program týmu: „V neděli 13. dubna začne historicky první zápas klubu Cobblers a budou se psát nové statistiky v zastoupení dětí od 6 do 10 let proti týmu Třebíč Nuclears.” Odehrány budou dva vzájemné zápasy.

Zlín si na dobrý baseball musel dlouhá léta počkat a nyní se otevírá velká příležitost jak pro zájemce o tento sport, tak pro vytvoření stálé fanouškovské základny. Hlavním cílem klubu COBBLERS je zrod nového a atraktivního typu sportu pro děti, mládež a aktivní sportovce, zároveň takto vznikají i nové možnosti sportovního, kulturního a společenského vyžití pro širokou zlínskou veřejnost.

Rozvoj tohoto velkolepého sportu, příprava a výchova vlastní základny dětí a mládeže, vybudování špičkového Á týmu, kvalitní zázemí a v neposlední řadě šance vychovat úspěšné a kvalitní sportovce, to jsou nelehké úkoly, které „Ševce“ v nejbližším období čekají.

Další informace na www.cobblers.cz a na stránkách klubu www.facebook.com/ZlinBaseball

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám