Hlavní obsah

Prožijte víkend s Večernicí na hradě Svojanov

Novinky, Květa Korbářová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hradě Svojanov se 10. a 11. června koná ezoterická slavnost. Nebudou chybět přednášky o alternativní medicíně, výklady karet, setkání s léčiteli, ani dobový ples, či ohňová show.

Foto: Květa Korbářová

Na hrad Svojanov míří léčitelé, terapeuti a příznivci alternativní medicíny. Program: archiv hradu Svojanov

Článek

„Ezoterické slavnosti se konají jednou až dvakrát do roka, aby se do podvědomí lidí dostalo co nejvíce informací ohledně alternativní medicíny,“ vysvětluje organizátorka akce, kartářka, terapeutka a homeopatka v jedné osobě Eva Zajícová Vyšínská, známá jako Večernice.

Víkendové slavnosti jsou určené pro všechny. Kromě těch, kteří se přijedou podívat spíš ze zvědavosti, se na hrad chystají především lidé, kteří chtějí dostat odpovědi na své otázky. „Pokud se někdo třeba kvůli dlouhým čekacím dobám nebo z jiného důvodu nemůže dostavit přímo k léčiteli nebo terapeutovi, pak právě pro tyto zájemce jsou určené slavnosti na Svojanově,“ říká Eva Zajícová Vyšínská.

Podle Večernice akce tohoto druhu navštěvují lidé, kteří se zajímají o problematiku nových metod alternativních směrů a chtějí si je i otestovat. „V současné době je preferovaná terapie tělovými svícemi. I na hradě se s touto metodou budou moci lidé seznámit a na sobě ji vyzkoušet,“ upozorňuje Večernice.

Tělové svíce se používají například při nachlazení, bolesti v krku, zánětu zubů, při bolesti kloubů, ale i k potlačení deprese, nervozity, posílení imunity, na unavené oči, při hojení jizev a při mnoha dalších onemocněních. Zájemci si budou moci vyzkoušet i regresní terapie, které jsou založené na vzpomínání.

Léčitelé a terapeuti, kteří budou na ezoterických slavnostech přednášet a předvádět novinky v oblasti alternativní medicíny, budou mít s sebou také spoustu potravinových doplňků a čajů. V nabídce budou rovněž různé čakrové svíčky, svíčky nabité energií terapeutů, které se běžně v obchodech ani na internetu nepořídí. Mandaly a léčivé obrázky budou léčitelé malovat přímo na místě pro konkrétní osoby. Nebude chybět ani tržiště, kde si návštěvníci hradu pořídí třeba jenom něco pro radost.

Pro zábavu a uvolnění účastníků ezoterických slavností je připravený i doprovodný program. Na sobotní večer je nachystaný dobový ples, který je přístupný všem, které zajímá ezoterická hudba. „Je to nevšední zážitek pro všechny, ať už přijdou v dobových kostýmech nebo v klasice. Nebude chybět ani středověká hudba. Někteří účastníci budou mít s sebou i šamanské nástroje, takže si i zabubnujeme,“ zve Eva Zajícová Vyšínská. Po setmění přijde na řadu i ohňová show.

Reklama

Výběr článků

Načítám