Hlavní obsah

Prostředky na léčbu vážně nemocného kamaráda se pokusí získat na benefičním fotbalovém turnaji

Novinky, Radek Formánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemoc dokáže ze dne na den člověku změnit život. Se závažným onkologickým onemocněním již několik let bojuje i 26letý Tomáš. Rodina a kamarádi se snaží, aby byl jeho život co nejpříjemnější. Pro získání nutných finančních prostředků na drahou léčbu se rozhodli uspořádat benefiční fotbalový turnaj.

Foto: Archiv rodiny

Když byl Tomáš ještě zdravý

Článek

Ještě před několika lety hrál Tomáš závodně fotbal, nyní potřebuje pomoc druhých, které se mu naštěstí dostává. Jeho kamarádi a spolužáci zorganizovali fotbalový turnaj, který se bude konat 1. září od 13 hodin na fotbalovém hřišti v Nymburce v ulici Nad elektrárnou 1177. Jen pár kroků od nymburského posvícení máte možnost přispět opravdu na dobrou věc.

Na akci je srdečně zvána veřejnost, jež se může turnaje aktivně zúčastnit.

Je připraven i bohatý doprovodný program. Účast přislíbily i kapely Rock Wonder a Crossband. Pro děti bude zase k dispozici skákací hrad nebo malování na obličeje. Lidé se také mohou těšit na Sbor dobrovolných hasičů Jenštejn nebo na vystoupení mažoretek Cheerleader Team, které vloni vyhrály jako nejlepší tým v ČR. Občerstvení je zajištěno.

Benefice je založena především na dobročinnosti lidí - ti mohou přispět jak finančním, tak i hmotným darem. Každá stokoruna ze vstupného je pro Tomáše velká naděje.

Reklama

Výběr článků

Načítám