Hlavní obsah

Projekt pomáhá s rozjezdem podnikání

Novinky, Martina Surynková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chtěli byste začít podnikat? Založili jste v posledních 5 letech vlastní firmu, ale nemáte dostatečný kapitál na pořádný rozjezd podnikání? Máte zajímavý nápad na nový produkt nebo službu?

Článek

Možná by vám pomohlo, kdyby se o vás v začátcích staral někdo zkušený z oboru, který by vám poradil, jak zdokonalit vaše podnikání a získat zajímavé kontakty a rady do začátku.

Projekt CzechEkoSystem spojí začínajícího podnikatele, nositele inovačního nápadu s koučem, tj. s osobou s bohatými zkušenostmi, typově majitelem či ředitelem vlastního úspěšného podniku, který má zájem podílet se na nastartování růstu nového podnikání. Kouč bude pro každý projekt vybírán podle oboru, kam začínající podnikatel směřuje. Hlavním přínosem kouče pro začínajícího podnikatele je předání osobních praktických zkušeností, dovedností a hlavně kontaktů.

Protože ani kouč není vševědoucí, je v projektu možné čerpat také specializované poradenské služby, které pomohou k rozvoji podnikání. Díky tomuto poradenství může začínající podnikatel zdokonalit své podnikání např. v oblasti financí, managementu, organizace výroby, marketingu, práv či lidských zdrojů.

Výsledkem až dvouleté spolupráce s koučem bude vedle kvalitního podnikatelského plánu také dobře připravený podnikatel schopný zrealizovat svůj záměr. Projekt končí prezentací podnikatelského plánu na investičním fóru, po kterém se podnikatel rozhodne, zda přijme nebo nepřijme případné nabídky investorů na kapitálový vstup.

BIC Plzeň pomůže začínajícím firmám nejen s posouzením toho, zda je pro ně tento projekt vhodný, ale i s přípravou vstupu do tohoto projektu.

Více informací získáte na www.bic.cz v sekci Poradenství při tvorbě podnikatelských plánů nebo u konzultantů BIC Plzeň – Ing. Zbyňka Doležala, Ing. Martina Holubce nebo Ing. Lenky Palánové, tel.: 377 235 379, e-mail: bic@bic.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám