Hlavní obsah

Projekt Miss sestra chce ocenit práci zdravotních sester a porodních asistentek

Novinky, Libor Jelínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že klasickým soutěžím krásy odzvonilo, na české i mezinárodní scéně se v této oblasti neustále rodí nové a nové projekty.

Foto: We Make Media, s.r.o.

Miss Sestra

Článek

Termín "Miss" bývá spojován s představou laciné estrády a to je obrovská škoda. Vznikají totiž i projekty, které si zaslouží daleko více pozornosti. Mezi takové patří například soutěž Miss sestra

"Projekt vznikl s cílem ocenit obětavou a vyčerpávající práci zdravotních sester a porodních asistentek. Uvědomujeme si, že při tak náročném povolání, jaké mají, může dojít k tzv. syndromu vyhoření. Proto vznikla myšlenka projektu Miss sestra, který by měl sestry a asistentky v době jejich volna rozptýlit, a tomuto stavu tak předejít," prozradila k soutěži její pořadatelská agentura We Make Media, s.r.o.

Mezi soutěžními disciplínami nenajdeme promenádu v plavkách ani rozpačitá taneční vystoupení. Úkolem finalistek soutěže Miss sestra je například zodpovězení otázek předních českých lékařů. 

Miss sestra se každoročně koná při příležitosti plesu zdravotních sestřiček nazvaným Sestry na sál!. Tuto událost pravidelně navštěvují největší osobnosti českého zdravotnictví. Není se čemu divit, akce je přehlídkou noblesy, elegance a inteligence.

Příští ročník se uskuteční v pátek 14. února 2014 na Žofíně a kromě sofistikovaných zdravotních sestřiček návštěvníkům večer zpříjemní hudební skupiny Olympic, Bek Ofis, moderátor Vojtěch Bernatský nebo všemi oblíbená hvězda filmů Básníci Pavel Kříž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám