Hlavní obsah

Prohlídka zámku Mníšku ve stylu Agathy Christie. Pomozte vypátrat pachatele zločinu

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O Halloweenu v sobotu 31. října si na zámku Mníšku pod Brdy přijdou na své nejen děti, ale tentokrát i dospělí, pro které je připravena zábavná Detektivní prohlídka se slečnou Marplovou. Pomohou jí návštěvníci vypátrat pachatele hrdelního zločinu, který se tu udál?

Foto: Anna Čelouchová

Detektivní prohlídky se slečnou Marplovou nás zavedou do doby mezi světovými válkami. Ilustrační foto.

Článek

„Budeme muset požádat o pomoc naše zámecké hosty, milá Dolly,” praví hned na úvod prohlídky slečna Jane Marplová, hrdinka detektivních příběhů známé autorky Agathy Christie.

Slečna Marplová je typická anglická dáma, která ráda plete a pracuje na zahrádce. Je ale také velmi zvídavá a nic jí neunikne. Když se přichomýtne k nějakému zločinu, často řeší záhady, se kterými si ani policie neví rady.

Se svou přítelkyní Dolly přijala pozvání k návštěvě mníšeckého zámku. Jeho majitel zde pořádal banket. Když se ale společnost rozešla, zjistilo se, že se zámecké komnaty staly dějištěm hrdelního zločinu! I tady bude muset slečna Marplová projevit svého bystrého ducha.

Je to ale zapeklitá situace. Neznámý je nejen pachatel, ale i oběť. Pomůžete policii a slečně Marplové v pátrání, hledání stop a indicií a rozplétání této záhady? Navštivte v sobotu 31. října speciální zábavnou Detektivní prohlídku ve stylu Agathy Christie s průvodkyní Jane Marplovou, pozorně naslouchejte jejímu povídání a pečlivě se rozhlížejte. A potom jistě tento zločin vyřešíte. 

Nezapomeňte si místo na Detektivní prohlídce zavčas rezervovat. V sobotu 31. října ale nejsou připraveny prohlídky jen pro dospělé, i děti si mohou užít zábavu při Halloweenskéch prohlídkách se strašidýlky, malování dýní a setkání s bílou paní. Rozšířená otevírací doba je pak pro návštěvníky k dispozici po celé podzimní prázdniny od středy 28. října do neděle 1. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám