Hlavní obsah

Producent RockOpera Praha Milan Steigerwald mezi nominovanými na Osobnost roku v ceně Nouvelle Prague Awards

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RockOpera Praha zamířila na letošní Nouvelle Prague. Hudební skladatel a producent Milan Steigerwald si totiž nejen za svou práci pro holešovické divadlo vysloužil nominaci na Osobnost roku v rámci Nouvelle Prague Awards.

Foto: archív RockOpera Praha
Článek

Mezinárodní hudební showcase festival a konference proběhla o uplynulém víkendu v multifunkčním sálu pražského Centra DOX. Vítězem kategorie Osobnost roku se nakonec stal Petr Ostrouchov.

Nouvelle Prague je showcaseový festival, který se snaží propojit český showbyznys se zahraničím. Jde o předváděčku našeho „potenciálního vývozu“ – jinými slovy schopných mladých umělců a osobností z Čech a Evropy, před pozvanými producenty z celého světa.

„Showcase festival je skvělý formát pro mladé talenty, jak získat pozornost fanoušků, médií a hlavně profesionálů z řad hudebního byznysu. Já osobně mám třeba radost, že letos se na jednom předváděcím koncertě představí se svou kapelou Žofie Dařbujánová, kterou učím zpívat už od jejích 13 let a která mimochodem v naší RockOpeře Praha ztvárňuje legendární Julii,“ uvedla zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.

Šestý ročník hudební konference Nouvelle Prague připravil pro návštěvníky pestrý konferenční i hudební program, zajímavé hosty a rady, které pomohou v orientaci v hudebním byznysu. Mimo jiné se rozdávaly i ocenění v několika kategoriích – Hudební médium, Osobnost roku, Klub, Nahrávací studio a také Cena asociace českých festivalů FESTAS. Právě mezi Osobnostmi roku se letos objevilo jméno Milana Steigerwalda.

„Nominace si velmi vážím a těší mě, že se díky hlasům svých příznivců mohu objevit ve společnosti takových aktérů showbyznysu, jako je zakladatelka Colors of Ostrava Zlata Holušová,“ komentuje autor, pořadatel, producent a hudební skladatel Milan Steigerwald.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám