Hlavní obsah

Prodavačka masa byla opilá, nakonec utekla ze záchytky

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 3. listopadu dopoledne přijal operační Městské policie Karviná oznámení, že v prodejně masných výrobků jedné z firem v Karviné-Hranicích leží v kanceláři prodejny prodavačka, která je pravděpodobně v silně podnapilém stavu a není schopna komunikovat.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Strážníci, kteří na místo dorazili, zjistili, že žena kromě alkoholu požila také neznámé léky. V obavě o její život strážníci přivolali záchrannou službu. Ta ženu převezla k ošetření do nemocnice.

"Asi po hodině žádal personál nemocnice o asistenci strážníků při převozu pacientky na protialkoholní záchytnou stanici. Žena se chovala natolik agresívně, že muselo být pro její zklidnění použito pout," informoval Bc. Václav Ožana, zástupce ředitele karvinské městské policie.

V podvečer volal kvůli téže pacientce personál záchytky. Podařilo se jí totiž využít situace a utéct. "Jak strážníkům na místě sdělili, běžela na Masarykovo náměstí. Zde byla zahlédnuta operátorem kamerového systému městské policie, jak vbíhá na ulici Svatováclavskou a poté směrem k OC Kaufland," uvedl k případu Ožana.

Zde strážníci ženu zadrželi a opětovně předali na záchytnou stanici. Ani tentokrát se převoz ženy neobešel bez jejího agresívního chování.

Reklama

Výběr článků

Načítám