Hlavní obsah

Přivítejte začátek prázdnin aktivně, třeba při terénním triatlonu

Novinky, Jana Karasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos poprvé se v Praze-Hostivaři uskuteční amatérský terénní triatlon. Sdružení H-Triatlon připravuje pro rodiče s dětmi i sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií program pro aktivní přivítání prázdnin. Po sportovní části čeká na účastníky závodu i návštěvníky doprovodný program.

Foto: H-Triatlon

Terénní triatlon

Článek

Novinkou v letošním portfoliu závodů bude amatérský terénní triatlon konaný v neděli 30. června. Závodit mohou na různě náročných tratích rodiče i děti. Pro plavání, běh a jízdu na kole si mají možnost vybrat trať hobby, klasik či sport a rozdělit se mohou také do štafetových týmů.

Sdružení H-Triatlon každoročně rozšiřuje základnu pražských závodů a nabídka je již opravdu široká. V loňském roce se například poprvé uskutečnil první ročník Pražského triatlonu v Dolních Počernicích, kterého se zúčastnilo 426 závodníků. Organizátoři tedy chtějí vyjít vstříc zájmu o různorodé sportovní disciplíny a doufají, že i amatérský terénní triatlon si získá velký počet příznivců.

Jako na všech závodech bude i zde poskytnut závodníkům bez rozdílu věku či výkonnosti profesionální sportovní servis. Výsledky budou účastníkům opět měřeny profesionální metodou pomocí čipových pásků, kdy každému aktérovi dorazí po skončení SMS s jeho výsledkem.

V rámci doprovodného programu se po skončení závodu uskuteční koncert Báry Zemanové, Crossbandu a Marcel Bandu a pro nejmenší účastníky jsou připraveny soutěže, skákací hrad a trampolína.

Více informací a online registrace na www.htriatlon.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/houmruvtriatlon. Účastníci se mohou přihlásit i v den konání akce. Zázemí a cíl závodu je v prostoru tenisového areálu (Turinská ulice, Praha 15). Start je na mole přehrady.

Harmonogram závodu:

7:30 - 9:30 Prezentace závodníků

9:00 Start dětské kategorie (běh a kolo)

10:00 Start kategorie SPORT - ženy/muži (plavání 800 m, kolo 30 km, běh 10 km)

10:15 Start kategorie KLASIK - ženy/muž/štafety (plavání 400 m, kolo 20 km, běh 5 km)

10:30 Start kategorie HOBBY - ženy/muži (plavání 400 m, kolo 10 km, běh 2,5 km)

13:00 Vyhlášení výsledků

13:30 Hudební vystoupení

Reklama

Výběr článků

Načítám