Hlavní obsah

Příměstský tábor s lekcemi plavání nabízí volná místa i v srpnu

Novinky, Hana Knížková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani v srpnu není pozdě na plánování dětských aktivit pro druhou polovinu léta. Příměstský tábor v pražských Košířích nabízí volná místa i v druhé polovině srpna. Vedle tradičních aktivit na čerstvém vzduchu bude tábor zaměřen na výuku plavání, pod odborným vedením plavecké školy.

Foto: happyswim.cz

Článek

Zabalit sportovní oblečení, plaveckou výbavu, láhev na pití a průkazku na MHD, pak už jen přibalit dobrou náladu a chuť užít si prázdninový den. To je základní výbava každodenního života na příměstském táboře. Letos je nově takový tábor k dispozici dětem, ve věku 6-13 let, v ZŠ Praha 5 - Košíře, Nepomucká.  

„Hlavní myšlenkou bylo pomoci rodičům s řešením prázdninových aktivit pro děti, které potřebují nebo chtějí zdokonalit plavecké schopnosti a užít si den s vrstevníky na čerstvém vzduchu,” vysvětlil Tomáš Salinger, hlavní trenér plavecké školy Happy Swim.

Většinu času budou děti trávit venku na čerstvém vzduchu. V areálu je k dispozici hřiště pro velkou škálu sportovního vyžití i přilehlý lesopark pro výlety a pobyt a hry v přírodě. Denní aktivity jsou rozloženy od 8 do 17 hodin tak, aby rodiče měli dost času děti ráno přivézt a odpoledne je vyzvednout.

Součástí sportovních aktivit jsou lekce plavání pod vedením zkušených trenérů plavecké školy Happy Swim. Děti si budou moci vyzkoušet skutečný plavecký trénink pod vedením trenéra, ale také si užít hry a dovádění ve vodě. 

„Je pro nás důležité, aby děti byly v pohodě, dobře se bavily a užily si prázdniny. Chceme se s dětmi dohodnout na tom, co budeme dělat a chceme si hlavně hodně hrát a bavit se. Děti u nás budou v pohodě, v klidu a prázdninovém tempu,” dodal Tomáš Salinger. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám