Hlavní obsah

Přibyslav volejbalovým přeborníkem Kraje Vysočina

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibyslavský tým volejbalistů se stal vítězem krajského přeboru mužů na Vysočině. Díky prvnímu místu si i zajistil postup do kvalifikace o 2. národní ligu.

Foto: Michaela Poláková

Tým Přibyslavi

Článek

V domácí dohrávce s Třebíčí šlo Přibyslavským jen o jedno. Dvakrát vyhrát bez ztráty bodu. Poté by se nemuseli ohlížet na výkony Havlíčkova Brodu, který dohrál své dva poslední zápasy s Okrouhlicí.

Přibyslav do prvního setu však vstoupila nerozvážně. V průběhu setu hráči Přibyslavi darovali Třebíči více než 10 bodů vlastními chybami. Nakonec se ale oklepali a set nakonec vyhráli 25:17. Další set už tak zajímavý nebyl, Přibyslav ho ovládla s jedenáctibodovým náskokem. Za to set třetí přinesl drama až do samotné koncovky. V té se ukázala síla přibyslavského týmu na smeči a domácí mohli slavit první výhru před naplněnou halou.

Druhý zápas si už Přibyslav pohlídala lépe a díky stavu 3:0 (19, 11, 17) bylo jasné, že první místo bude jejich. Na úspěchu se podíleli tito hráči: Jiří Pátek, Tomáš Vašíček, Zdeněk Čermák, Petr Stejskal, Lukáš Stejskal, Petr Podhrázký, Vít Šimek, Zdeněk Kerbr, Jiří Kerbr, Zdeněk Nejedlý. Kvalifikace tým čeká 19. - 21. dubna, zatím se neví kde.

Pro úplnost doplňme také výsledek zápasů Havlíčkova Brodu s Okrouhlicí. Brod sice v prvním zápase vyhrál 3:0, v druhém však předvedl výpadek, především v prvních dvou setech, které prohrál v koncovce. Poté se mu povedlo vyrovnat, Okrouhlice ale zabojovala a zápas vyhrála 3:2.

Posledním dvojzápasem letošní sezóny bylo střetnutí Moravských Budějovic s Pelhřimovem. Hostující Pelhřimov nedopustil ztrátu bodů a oba zápasy vyhrál 3:1.

Konečná tabulka Krajského přeboru mužů:

1. TJ Sokol Přibyslav – 84 bodů

2. TJ Jiskra Havlíčkův Brod – 81 bodů

3. TJ Slavoj Pacov – 72 bodů

4. TJ Sokol Okrouhlice – 67 bodů

5. SK Jihlava – 57 bodů

6. TJ Spartak Pelhřimov – 54 bodů

7. Sokol Štoky – 39 bodů

8. TJ Slavoj Polná – 37 bodů

9. TJ OA Třebíč – 31 bodů

10. TJ Sokol Moravské Budějovice – 16 bodů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám