Hlavní obsah

Příbram zažije již potřetí zápasy v kleci

Novinky, Tomáš Vašíček

Na 14. února je naplánován tradiční turnaj, který otevírá celoroční tour celorepublikové série turnajů asociace GCF. Příbramští organizátoři dostali opět důvěru, tentokrát pro premiéru v roce 2014, a fanoušci se tak po ročním čekání mohou zase těšit na zápasy MMA v osmihranné kleci.

Foto: archív

Zápasy v kleci jsou pro fanoušky vždy velmi atraktivní záležitostí (ilustrační foto).

Článek

Jelikož se jedná již o třetí pokračování tohoto tradičního turnaje, ponese název Back in the fight 3.

„Láďa Erdélyi a Petr Větrovský maji naši důvěru, protože jejich turnaj má vždy vysokou úroveň jak po stránce sportovní, tak i po stránce organizační. Jsou to naši kamarádi a bereme je jako součást jedné velké rodiny, která se za ty roky utvořila. Tento rok navíc bude jejich fightcard nejatraktivnější, jakou kdy v Příbrami fanoušci viděli,” uvedl šéf organizace GCF a gladiátor desetiletí Michal "Háša" Hamršmíd.

Fanoušci tohoto odvětví se mají nač těšit, protož jména zapasníků, kteří by se měli na tomto galavečeru představit, jsou v porovnání s minulými ročníky absolutně nejatraktivnější a pro diváky nejpřitažlivější.

V kleci by se měl objevit Pavel Bechtold, zápasník s mezinárodními zkušenostmi, bývalý šampión a známý bojovník Jaroslav "Číňan" Poborský, který dokonce ve své váze získal v roce 2011 titul GCF, dvoumetrový svalnatý obr, který své přezdívce není opravdu nic dlužen a jehož si z minulého ročníku určitě všichni pamatují Milan "Godzila" Jenšík, který se navíc premiérově představí za domácí KBC Příbram.

Dále se za KBC Příbram představí tradiční účastníci Ladislav Erdélyi mladší, David Ziopulos, Martich Řechka, Martin Průcha, ale i třeba mladá naděje Lucie Pudilová, jejíž zápas bude premiérovým ženským MMA ve městě Příbrami. Je to tak průkopnice ženského MMA za KBC Příbram.

„Fightcard je tento ročník opravdu velmi prestižní. Vážíme si našich fanoušků, a proto jsme se rozhodli navýšit rozpočet a dopřát našim příznivcům některá z těchto opravdu známých a atraktivních jmen. Není to pro nás jednoduché, protože to samozřejmě znamená zajistit více finančních prostředků, které není v dnešní složité době opravdu jednoduché sehnat, ale věřím, že to zvládneme,” objasnil zakladatel MMA v Příbrami, trenér KBC Příbram a spoluorganizátor turnaje Ladislav Erdélyi.

Vstupenky budou moci zájemci tradičně zakoupit elektronickou formou a nebo v některém z obvyklých předprodejních míst.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám