Hlavní obsah

Příbor myslí na děti

Novinky, Iveta Busková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 1. června se v mnoha státech světa slaví Mezinárodní den dětí. Město Příbor ve spolupráci se střediskem volného času LUNA připravily k tomuto svátku akci Den dětí, která se uskuteční v neděli 31. května 2015 v městském parku.

Foto: Iveta Busková

Foto: Kamila Návratová

Článek

Děti se mohou těšit od desíti hodin dopoledne na vystoupení zájmových kroužků LUNY SVČ Příbor, na zábavné atrakce Bludiště se skluzavkou a Vlna tsunami, malování na obličej nebo pískohraní.

Během dopoledne mohou na čtyřech stanovištích plnit jednoduché úkoly, za to je čeká odměna. Akce se také zúčastní poskytovatelé sociálních služeb. Odpoví na jakoukoli otázku z jejich oboru, z oblasti sociální a rodinné oblasti.

Od 13.00 budou připravena výpravná soutěžní stanoviště nazvaná Z pohádky do pohádky. Na návštěvníky bude čekat sedmihlavý drak, pohádkové kostky, zlatá koule či dobývání hradu. 

V 17.00 odstartuje koncert populární zpěvačky Ewy Farne s kapelou. Vstup na akci je zdarma a koná se za každého počasí. Přijďte si užít den plný zábavy a hudby!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám