Hlavní obsah

Prestižní futsalový turnaj chystá městský obvod Plzeň 3

Novinky, Michael Sinkule

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již za měsíc v sobotu 23. srpna se v Plzni střetnou futsalová a fotbalová mužstva v turnaji, aby jeden tým zvedl nad hlavu putovní pohár o mistra městského obvodu Plzeň 3.

Foto: Michael Sinkule

Futsalový turnaj o mistra MO Plzeň 3

Článek

Prestižní turnaj, který v Plzni zná snad každý futsalista. Koncem prázdnin bude znovu šance získat trofej a ceny pro nejlepší tým městského obvodu Plzeň 3. Turnaj se koná na venkovních hřištích na Slavii VŠ v Plzni na Borech v sobotu 23. srpna od 8 do 18 hodin. Startovné je 1200 Kč. Ceny jsou pro všechny zúčastněná mužstva.

Do turnaje se může přihlásit jakýkoliv tým hrající i nehrající oficiální soutěže futsalu, nebo fotbalu. „Každoročně se přihlašuje dvacet týmů a tento limit se nastavil i tento rok,” uvedl organizátor turnaje Michael Sinkule.

Vzhledem k tomu, že již nyní pořadatelé evidují šest přihlášených týmů, očekává se velký zájem i tento rok. Zatím jsou přihlášená mužstva složená z hráčů hrající v Plzni futsal: The Wankers, FC Fotbalisti, Czech Made, Tým Jaroslava Kordy, Seš-Lost, FC RS.

Turnaj má svou značku vybudovanou i v návštěvách opravdových futsalových profíků. Na turnaji už byla zvučná jména jako Tomáš Štverák, Michal Holý, Michal Kovács. „Možná přijedou i tento rok, jelikož jim půjde o třetí titul za sebou s týmem Křídla Sovětů,” doplnil Sinkule.

V roce 2011 turnaj vyhrál tým The Wankers, v letech 2012 a 2013 Křídla Sovětů.

Reklama

Výběr článků

Načítám