Hlavní obsah

Přerovský Pivovar Zubr zve veřejnost na exkurzi, hudbu i pivovod

Novinky, Jiří Šafránek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 29. června od 10 hodin startuje v areálu přerovského pivovaru hudební festival Zubrfest 2013. Hlavní hvězdou festivalu bude populární kapela Tři Sestry a po roční přestávce se opět na pódium Zubrfestu vrací legenda české hardrockové scény, kapela Citron.

Foto: www.zubrfest.cz

Plakát Zubrfestu 2013

Článek

Pro návštěvníky bude připraven nabitý celodenní program, skvělé pivo a výjimečné gastronomické zážitky. Celkem se bude čepovat 8 druhů piv včetně oblíbených speciálů.

Návštěvníci se tedy mohou těšit i na Zubr Maxxim, Zubr Extra hořký nebo nepasterizovaný Zubr Premium. Pro ty, kteří upřednostňují ochucená piva, bude připraven Zubr Yuzu & Limeta. Navíc bude v rámci festivalu představena i další pivní novinka se zubrem ve znaku a jedno velké překvapení – „pivovod“ vedoucí rovnou z tanku v ležáckém sklepě. Návštěvníci tak budou moci ochutnat nefiltrované pivo přímo z výroby. Zároveň si mohou v rámci exkurzí během Zubrfestu prohlédnout celý pivovar. 

Pivovar ZUBR, a.s. je tradiční český výrobce působící především na Moravě, je součástí holdingu PMS, společně s pivovary Holba a Litovel. V letošním roce značka Zubr Gold získala ocenění Absolutní vítěz mezi všemi značkami na soutěži Zlatý pohár Pivex 2013 a obhájila tak ocenění z loňského roku.

Vstupenky na festival je možné zakoupit buď v podnikové prodejně pivovaru v Komenského ulici v Přerově, nebo v KIS města Přerov v Městském domě na náměstí T. G. M.

Reklama

Výběr článků

Načítám