Hlavní obsah

Premiérový ročník gulášfestu budou hostit Velké Pavlovice

Novinky, Zita Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělocvičná Jednota Sokol a Ekocentrum Trkmanka ve Velkých Pavlovicích pořádají v sobotu 10. května od 11 hodin první ročník soutěže o nejlepší guláš pod názvem VELKOPAVLOVICKÝ GULÁŠFEST 2014.

Foto: Zita Dvořáková

Velkopavlovický gulášfest 2014

Článek

Přímo na nádvoří Ekocentra Trkmanka propukne v sobotu 10. května v ranních hodinách souboj o titul nejlepší guláš na prvním ročníku Velkopavlovického gulášfestu 2014. O titul se utká 10 týmů. Slavnostní zahájení je naplánováno na 11. hodinu.

Který z týmů zvítězí, bude záležet na jejich šikovnosti a kulinářských dovednostech a na hodnocení odborné poroty ve složení Tomáš Vican, vinař a producent filmu Bobule, Tomáš Matonoha, známý herec a moderátor, Matěj Kovács, šéfkuchař a několikanásobný mistr ČR ve vaření guláše.

Hodnocení laické poroty z řad účastníků bude probíhat formou ochutnávky a hodnocení jednotlivých gulášů od 11:30 do 14:00 hodin. Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhne v 15:30 hodin.

Pro velké i malé návštěvníky je v době od 11 do 18 hodin připraven bohatý program - aktivní zábava a soutěže, rukodělné dílničky pro šikovné ručičky, v hudebním programu jsou připravena vystoupení akordeonů ZUŠ pod vedením Mgr. R. Zemana a jeho doprovodu, pěvecké vystoupení B. Grůzové a E. Vomáčkové.

Zpestřením programu bude v 15 hodin vystoupení siláka Franty. Na závěr celého dne proběhne slosování vstupenek o zajímavé ceny. Akce se koná za každého počasí.

Reklama

Výběr článků

Načítám