Hlavní obsah

Před odletem do Londýna předvedou akvabely svoje sestavy

Novinky, Táňa Pikartová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco ve zmoklém Londýně už probíhají soutěže letních olympijských her 2012 v plném proudu, jsou ještě čeští sportovci-olympionici, kteří se chystají na svá vystoupení, a dokonce teprve balí kufry a holínky doma.

Foto: Martin Mikš

Čtyřnásobná olympionička Soňa Bernardová a dvojnásobná olympionička Alžběta Dufková, předvedou dnes svoji olympijskou sestavu v bazénu za Lužánkami.

Článek

Jako jedny z posledních budou odlétat a bojovat o historické finále české akvabely – čtyřnásobná olympionička Soňa Bernardová a její partnerka z OH v Pekingu v synchronizovaném páru, dvojnásobná olympionička Alžběta Dufková.

A než v noci zabalí zavazadla, obě děvčata srdečně zvou veřejnost, fanoušky, příznivce plavání, dospělé i děti: přijďte na rozlúčku, která bude dnes od 19 hodin v brněnském bazénu za Lužánkami. Soňa Bernardová s Bětkou Dufkovou tam předvedou své obě soutěžní sestavy. A můžeme říct, že je to pěkná divočina.

Držíme palce, ať všechno vyjde, dneska při generálce i na konci týdne v Londýně. Zatímco londýnské vstupenky určitě nepatří k nejlevnějším, akvabely dnes zvou v Brně večer zadarmo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám