Hlavní obsah

Pražský Kozí plácek hostil sousedsko-přátelské setkání

Novinky, Iva Radostová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Květinová výzdoba, spousta dobrot, akce pro děti a dobrá nálada - to vše měli možnost v úterý 22. března zažít všichni, kteří dorazili na 1. sousedsko-přátelské setkání na pražském Kozím plácku. Akce, kterou uspořádalo místní sousedské sdružení za podpory MČ Prahy 1, přilákala mnoho příznivců.

Foto: Claudie Nováková

1. sousedsko-přátelské setkání na Kozím plácku

Článek

Sousedsko-přátelské setkání na Kozím náměstí, lidově Kozím plácku, je aktivitou zdejších lidí, kteří se rozhodli, s podporou MČ Prahy 1, uspořádat happening za účelem vytvoření přátelské komunity lidí, kteří mají toto místo rádi.

Na akci nechyběl program, který zahrnoval zdobení perníčků či malování vajíček. Hudební doprovod zajistila kapela Chameleon Groove. O květinovou výzdobu se postaralo zdejší květinářství Florist Prague, občerstvení přichystaly restaurace Katr a Home Kitchen spolu s Tržnicí Dlouhá 14.

„Jsme rádi, že se akce vydařila. Kozí plácek je místo, kde se odedávna lidé setkávali, a my se rozhodli v tom pokračovat pomocí happeningů, na kterých si může odpoledne užít celá rodina,” uvedla za organizátory Janka Kellerová.

Sousedsko-přátelské setkání na Kozím plácku tímto odstartovalo svou vlastní tradici. Příští akce se uskuteční v květnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám