Hlavní obsah

Přátelé pořádají pro svého nemocného kamaráda Večer pro Františka

Novinky, Jana Melicharová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobrušští kamarádi a přátelé chystají pro svého nemocného kamaráda na pondělí 4. prosince divadelní a hudební představení Večer pro Františka.

Foto: V. Jandíková

Divadelní prkna, tady se František (první zleva) cítí nejlépe.

Článek

Velký sál Společenského centra - Kino 70 v Dobrušce se v pondělí 4. prosince v 18 hodin stane místem, kde se sejdou nejen přátelé a kamarádi, ale i ti, kteří nějakým způsobem chtějí podpořit spolufinancování léčby zákeřné nemoci opravdového kamaráda, skvělého a zapáleného ochotnického divadelníka, učitele a především dobrého člověka Františka Veverky. On celý život pomáhal druhým, tak teď je na ostatních, aby oni pomohli jemu.

V samotném večeru pak vystoupí děti z Mateřské školky z Dobrušky, Františkovi žáci ze Základní umělecké školy také z Dobrušky, děti z Dětského domova ze Sedloňova, ženský pěvecký sbor Vlasta, hudební skupiny PEL – MEL a ERRORI a hlavně jeho kamarádi divadelníci.

A jakým způsobem budou moci všichni, kteří přijdou Františka do Společenského centra – Kino 70 v Dobrušce podpořit, pomoci? Bude to nejen dobrovolným vstupným přímo na místě, ale i zakoupením vystavených předmětů od místních řemeslníků a umělců.

Pro ty, kteří se z nějakých důvodů nebudou moci zúčastnit večerního představení a chtěli by také pomoci, přichází v úvahu individuální příspěvek na číslo účtu, které najdou zde.

A co bude pro všechny, kteří se na samotném večeru sejdou, asi nejdůležitější? Dobrý pocit, že v tomto láskyplném předvánočním čase udělali něco dobrého pro někoho, kdo to opravdu potřebuje. Vždyť ve stejné situaci se může velice rychle ocitnout každý z nás.

Reklama

Výběr článků

Načítám