Hlavní obsah

Pradědovo muzeum chystá na volné dny výrobu adventních věnců i dětskou jógu

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pradědovo dětské muzeum v Bludově si pro nadcházející volné dny připravilo hned několik programových nabídek. Na své si přijdou milovníci vánočního tvoření i rodiče, kteří si budou chtít zacvičit jógu se svými dětmi. Vyrábět se budou vánoční dekorace i adventní věnce.

Foto: Lucie Pešková Kulichová

Pradědovy výtvarné dílničky jsou dětmi velmi oblíbené.

Článek

„Na sváteční čtvrtek 17. listopadu jsme připravili výtvarnou dílničku vyrábění vánočních dekorací. Vánoce se blíží mílovými kroky a my si je chceme opravdu užít, proto jsme i na neděli 20. listopadu pozvali profesionální floristku paní Haluzovou, se kterou budeme vyrábět adventní věnce,” láká na předvánoční atmosféru Pavla Juřinová z Pradědova muzea.

Sobotní program se ponese v duchu meditace, cvičení a zdravého životního stylu. Jsou připraveny lekce jógy, na kterou jsou srdečně zváni rodiče se svými dětmi. Hodiny jógy pod vedením certifikované lektorky Petry Matouškové proběhnou v 9:30, v 11 a ve 14 hodin.

„Nedělní program bude zasvěcen výrobě adventních věnců, kdy bude pro návštěvníky připravena celá řada rozličných dekorací. Domů si tak odnesou věnec, který bude pasovat nejenom do interiéru, ale který bude zároveň po celý Advent připomínat společně strávené chvíle s dětmi,” informovala Pavla Juřinová.

Pradědovo dětské muzeum je prvním regionálním dětským muzeem na Moravě a najdete jej v lázeňské obci Bludov u Šumperka.

Reklama

Výběr článků

Načítám