Hlavní obsah

Poslední letní zápas exhibičního ženského rugby se blíží

Novinky, Petr Studničný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se další turnaj ženského plážového rugby o ceny v hodnotě 80 000 Kč. Již třetí a poslední letní turnaj Beach ligy na písku s názvem Outlet USA Cup se uskuteční v pražských Žlutých lázních 4. srpna.

Foto: Petr Studničný

Skupina hráček exhibičního rugby pózuje fotografům po poslední sérii zápasů.

Článek

Horký písek na břehu Vltavy měl v červnu první možnost hostit týmy krásných dívek, které předvádí výjimečnou show, spojenou se sportovními výkony.

Den plný zábavy můžete znovu zažít v pražských Žlutých lázních v sobotu 4. srpna. Oficiální začátek exhibice je ve 13.00 s plánovaným závěrem v 17.00 hodin. Do turnaje s názvem Outlet USA Cup, který proběhne v rámci Exhibičního ženského rugby, se zapojí 5 týmů. V roli moderátora akce uvidíte Roberta Rosenberga.

Znovu se můžete těšit na dračice z Dragons, které se pokusí obhájit své dvě předešlé výhry. Jejich největším soupeřem budou sebevědomé hráčky Pirates. Dalším z týmů je formace Marines a Angels. Poslední jsou drsné Gladiators, ty byly velkým překvapením posledního turnaje, když se vyšplhaly, až na bronzový stupínek.

Petra Stuchlíková, hráčka týmu Dragons, několik dní před zápasem řekla: „Na třetí beach turnaj v rugby se opravdu těším. Kvalita i hráčské výkony se turnaj od turnaje zvyšují. Určitě to bude super podívaná, o čemž svědčí i nárůst našich fanoušků, kteří se stále vracejí. Dokonce se ptají, kdy budou další akce. Na následující turnaj se s týmem Dragons pečlivě připravujeme, rády bychom naše dvě předcházející vítězství obhájily. Do třetice? To by byla bomba! Určitě si nemyslím, že bychom byly favoritkami. Jsou tam i další týmy, které mají opravdu schopné a silné hráčky. Už na druhém turnaji jsme měli co dělat s týmem Pirates, byly a jsou to opravdu silné soupeřky. Naši fanoušci se nemusí bát, že bychom nebojovaly o první místo, o to se určitě popereme! Další lákavou nabídkou je i zajímavá výhra.“

O adrenalin a drama tedy nebude nouze. Základní zápasy rozhodnou o postupu do play off, které vyústí do samotného finále. Vítězný pohár není to jediné, proč budou mít krásné sportovkyně důvod „rvát se na písku o šišku“.

Máte rádi skvělou zábavu a dobré pití? Zajímá vás, jak velkou motivací pro dívky při jejich výkonech budou věcné ceny v hodnotě 80 000 Kč? Pak si nenechte ujít poslední letní zápas.

Reklama

Výběr článků

Načítám