Hlavní obsah

Pořadatelé zveřejnili termín Rally Krkonoše

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Trutnova a blízkého okolí si již zvykli, že se po našem kraji prohánějí silné nablýskané závodní vozy. Bude tomu tak i v příštím roce, kdy se 18. června pojede další (v pořadí již pátá) Rally Krkonoše.

Foto: Pavla Hlavatá

Rally Krkonoše 2010

Článek

Datum konání a jednotlivé šampionáty přiřazuje pořadatelům nejvyšší sportovní autorita v oblasti motorismu, a to FAS - AČR. Letos byla k organizátorům opět štědrá a přidělila jim pořádání Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů i Poháru ČR v rally. Do Trutnova by tak mohlo znovu zavítat více než 100 soutěžících s vozy různých období, značek i s rozdílnou mírou úprav.

Dá se očekávat, že program závodu roku 2011 se nebude příliš lišit od předchozích ročníků. V pátek technické přejímky a představení posádek na Krakonošově náměstí, v sobotu rychlostní zkoušky a vyhlášení výsledků. Snad se dočkáme také již tradičního setkání legend. Na bližší časové i místní údaje si však budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Kromě termínu Rally Krkonoše odtajnili pořadatelé také dvě další data. Dne 21. května proběhne setkání s pořadateli, kde se částečně řeší samotný závod a hlavně se všichni baví. Na podzim 1. října pak zájemce znovu čeká automobilová orientační soutěž Rally Krkonoše - Cíl Neznámý, která seznamuje posádky s naším regionem.

Reklama

Výběr článků

Načítám