Hlavní obsah

Pop a rock si daly dostaveníčko v kostele

Novinky, Tomáš Sedlák B.Th.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pop-rockový koncert v podání dvou křesťanských skupin rozezněl stěny evangelického kostela na Husově náměstí v Krnově v sobotu 13. listopadu. Organizátorem bylo šest z šesti krnovských křesťanských církví.

Foto: Tomáš Sedlák B.Th.

Pozvánka na koncert

Článek

Jako první představila sebe i svoji tvorbu skupina Proti proudu 30, která hraje tento žánr již od roku 2003 a je známá nejednomu posluchači z více koncertů i festivalů napříč naší českou zemí. 

Druhým hudebním uskupením jsou pak obzvláště krnovským občanům známí Angles, kteří nás svým uměním těší již od roku 1996 a na hudebních festivalech mají své místo jisté. Ti hráli již v komornější podobě v přísálí evangelického kostela.

Celý počin organizačně zajišťovalo šest církví. Počínaje Církví evangelickou, Církví katolickou, Křesťanskými sbory, pokračuje Církví adventistů sedmého dne, Církví československou husitskou, a konče Amádou spásy. Tato kombinace byla také skvělou ukázkou vzájemné tolerance a soudržnosti všech krnovských církví.

V průběhu večera měli posluchači také možnost občerstvit se, a to v přestávce mezi vystoupeními obou skupin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám