Hlavní obsah

Pomozte určit totožnost mrtvého muže, žádá policie

Novinky, Leona Roháčková

Policisté se na veřejnost obracejí se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, jehož mrtvola byla nalezena v závěru roku 2012 v Přerově. Podle dosavadního šetření měl muž vloni pracovat na rekonstrukci přerovské nemocnice jako pomocná síla pod jménem Saša.

Foto: PČR Přerov
Článek

"Stáří muže je kolem 50 až 60 let, výška 172 cm, váha kolem 70 kilogramů. Vlasy měl krátké, vlnité, hnědé, prošedivělé, ale neupravené. Oči měl modré barvy, nosil plnovous, který měl hnědý a prošedivělý. Měl velmi špatný chrup," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Nařízená pitva vyloučila cizí zavinění, muž zemřel přirozenou smrtí.

Podle dosavadního šetření měl muž pracovat v první polovině roku 2012 na rekonstrukci jednoho z oddělení přerovské nemocnice jako pomocná síla. "V té době byl údajně oholen a spolupracovníky měl být oslovován jako Saša," dodala mluvčí s tím, že muž se po Přerově pohyboval delší dobu, často v blízkosti kontejnerů s odpadem a sám.

Vzhledem k tomu, že se policii dosud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obrací se na veřejnost se žádostí o pomoc. Jakékoliv informace, které by vedly ke zjištění jeho totožnosti, mohou občané sdělit v pracovní dobu od 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám