Hlavní obsah

Policisté prošetřují nález osmi pytlů plných konopí na Plzeňsku

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osm černých igelitových pytlů plných konopí nalezl náhodný chodec pohozených v chatové oblasti Drahotín na Plzeňsku. Obvodní oddělení policie v Třemošné nyní tento nález prošetřuje.

Foto: archiv PČR

Osm černých igelitových pytlů plných konopí nalezl náhodný chodec pohozené v chatové oblasti Drahotín na Plzeňsku.

Článek

Náhodný chodec nalezl osm česných igelitových pytlů pohozených u polní cesty v chatové osadě Drahotín, přibližně 500 metrů před obcí Dolany ve směru od Zruče. Poté, co jeden z nalezených pytlů roztrhl, rozpoznal, že se uvnitř nalézá velké množství konopných rostlin.

Po ohledání místa nálezu došli přivolaní policisté ke zjištění, že se jedná o celkem 400 kusů rostlin konopí o výšce od 15 do 55 cm.

"Pytle s nalezeným  rostlinným materiálem byly zajištěny a v dalším šetření o pokračují kriminalisté,  kteří žádají občany, případné svědky, pokud by mohli podat jakékoliv informace k místu  nálezu, pohybu neznámých osob nebo vozidel, aby se přihlásili na policejní služebnu v Třemošné nebo i anonymně na linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Josef Aubrecht.

Reklama

Výběr článků

Načítám