Hlavní obsah

Policie zatkla výrobce pervitinu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po několikaměsíční náročné práci kriminalistů Služby kriminální policie a vyšetřování Orlová byl úspěšným zásahem ve středu 1. června zatčen 52letý muž. Je důvodně podezřelý z výroby a distribuce drog.

Foto: PČR

Ilustrační fotografie

Článek

"Orlovští kriminalisté ve středu dopoledne v domě provedli domovní prohlídku. Operativní přípravou zásahu kriminalisté získali podezření, že muž může být ozbrojen a jelikož je sám uživatelem drog, mohl by být i nebezpečný. Proto zásah provedli policisté Zásahové jednotky Ostrava. Na místě byli také policisté Speciální pořádkové jednotky Ostrava, psovodi a kriminalisté," informovala por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí policie v Karviné.

"Podezření se potvrdilo. Muž měl zbraň nejen u sebe, ale i v domě. Policisté našli pistole se zásobníky, revolvery, perkusní revolver a části různých zbraní. V domě měl schovány na tři stovky nábojů a krabičku s černým prachem. Policisté z domu odvezli i chemikálie, které budou zaslány k expertíze," doplnila Viačková.

V minulosti byl obviněný pravomocně odsouzen pro majetkový přečin. V případě prokázání viny muži tentokrát hrozí až pětileté vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám