Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc při objasnění tragédie

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjovští policisté skládají časový snímek k tragické události, která se stala v pátek 7. října. V půl deváté ráno zde skočil z mostu šedesátiletý muž. Na místě podlehl těžkým zraněním. Policisté sice událost prošetřují jako sebevraždu, o pomoc ale žádají i veřejnost.

Foto: HZS Praha

Ilustrační foto

Článek

"Muž skočil z mostu, který se nachází v Kyjově v ulici Strážovská, poblíž místní nemocnice. Po dopadu do kolejiště si způsobil závažná poranění, kterým i přes poskytnutou odbornou lékařskou pomoc na místě podlehl," uvedl mluvčí policie Petr Zámečník.

Policisté zjistili, že se jedná o šedesátiletého muže z Hodonínska, kterého již hledala i jeho rodina. Tragickou událost prošetřují jako sebevraždu, i tak ale musí vyloučit cizí zavinění. K tomu je mimo jiné zapotřebí zmapovat časový snímek pohybu zemřelého muže. Je pravděpodobné, že do Kyjova mohl v ranních hodinách přijet některým z autobusových nebo vlakových spojů a na uvedený most pak přijít pěšky.

"Jednalo se o muže se šedými vlasy, které byly nad čelem prořídlé. Na sobě měl oblečeny šedé sportovní kalhoty, světlou kostkovanou košili, šedou bundu na zip a na nohou měl obuty hnědé polobotky. Je pravděpodobné, že si v ruce nesl tmavý skládací deštník," dodal Zámečník. 

Policisté přivítají jakékoliv informace o pohybu tohoto muže v ranních hodinách v ulicích města Kyjov, místních nádražích nebo nemocnici a pak v prostoru mostu. Místo události je velmi frekventované a je pravděpodobné, že si tohoto muže musel někdo všimnout. Se svými poznatky či svědectvím se můžete obrátit na kyjovské policisty nebo volat přímo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám