Hlavní obsah

Policie v Praze nalezla mumifikované tělo mezi odpadky

Novinky, Jaroslav Beneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý krátce před osmou hodinou ranní byli pražští policisté přivolání do suterénních prostor domu v Biskupcově ulici v Praze 3, kde mělo docházet k nesrovnalostem při vyklízení.

Foto: Jaroslav Beneš

Ilustrační foto

Článek

Policie byla v souvislosti s výjezdem informována o tom, že se jedná o pronajaté nebytové prostory s nahromaděným odpadem, které má v užívání obyvatelka domu spolu se svou 85letou matkou. 

"Přivolaná policejní hlídka při prohlídce uvedených nebytových prostor nalezla v hromadě odpadků mumifikovanou mrtvolu ženy," uvedla tisková mluvčí policie Andrea Zoulová.

Z informací, které má policie k dispozici vyplývá, že nalezené mumifikované tělo patří s největší pravděpodobností zmiňované 85leté ženě, která zemřela z neobjasněných příčin již před delší dobou.

"Vzhledem k okolnostem nálezu byl na místo přivolán koroner a vzápětí i policejní lékař. Celý případ začali prověřovat pražští kriminalisté," dodala Zoulová.

Okolnosti úmrtí objasní až výsledky nařízené soudní pitvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám