Hlavní obsah

Policie hledá svědky šarvátky dvou mužů

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otřes mozku, zhoršení sluchu a pohmoždění očnic je výsledkem útoku pěstí během podvečera 25. srpna. V Hradišti, v části obce Těrlicko, napadl 34letý muž 20letého mladíka. Nejprve slovně, poté i pěstmi.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační foto

Článek

Mladíkovi několika ranami způsobil otřes mozku, otok obličeje, zhoršení sluchu na pravém uchu, pohmoždění očnic, pohmoždění dolní čelisti a krční páteře s dobou léčení 14 dní.

"V průběhu vyšetřování incidentu bylo zjištěno, že poblíž místa činu se pohybovali dva cyklisté a jeden chodec se psem. Okolo místa také projížděla motorová vozidla, která jízdu zpomalila a incident na zastávce osádky sledovaly," sdělila por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí karvinské policie.

Policisté žádají svědky, kteří 25. srpna kolem 17.45 hodin v prostoru autobusové zastávky U Káňů incident mezi muži viděli. Autobusová zastávka je na silnici č. 474/II v obci Těrlicko, část Hradiště, přibližně 300 metrů za mostem přes řeku Stonávku, ve směru od obce Třanovice.

"Přivítáme jakékoli informace, které mohou pomoci k objasnění skutku.

Policisté vyzývají zejména cyklisty a chodce se psem, aby se přihlásili na linku 158 nebo telefonní číslo 596 423 067, informace přijme i Obvodní oddělení Těrlicko," doplnila Viačková.

Reklama

Výběr článků

Načítám