Hlavní obsah

Pohřešovaná seniorka byla nalezena po 18 dnech mrtvá

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 31. ledna se 87letá seniorka vypravila na hřbitov. Od té chvíle se po ní slehla zem. Nalezli ji až po dlouhých 18 dnech v neděli večer policisté v jedné z okrajových částí Prostějova bez známek života. Cizí zavinění zatím policie nepotvrdila.

Článek

„Pohřešovaná žena byla včerejšího dne v pozdních večerních hodinách nalezena bez známek života. Přivolaný lékař při prvním ohledání zemřelé neshledal žádná viditelná zranění," uvedla mluvčí policistů Irena Urbánková s tím, že bližší informace policisté s ohledem na rodinu nebudou poskytovat.

Stařenka, kterou při odchodu z domu viděl jako poslední její syn, se ve čtvrtek 31. ledna odpoledne vypravila na hřbitov. Od té doby o sobě nedala vědět. Policisté po ní ve spolupráci s městskými strážníky pátrali po celém území města. Při hledání využili i kamerový systém. Přivolaný lékař konstatoval smrt, její příčinu odhalí pitva.

Reklama

Výběr článků

Načítám