Hlavní obsah

Pohár hejtmana pro fotbalový tým Střední průmyslové školy dopravní Plzeň

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pohár hejtmana Plzeňského kraje se ve čtvrtek 17. října na hřišti TJ Senco v Plzni - Doubravce utkalo šest týmů, které postoupily až do finále stejnojmenného fotbalového klání středních škol z plzeňského regionu.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Vítězem soutěže O pohár hejtmana Plzeňského kraje se stal tým Střední průmyslové školy dopravní Plzeň.

Článek

Turnaj je jednou z akcí, jejichž prostřednictvím Plzeňský kraj podporuje sportování mládeže. 

Vítězem soutěže O pohár hejtmana Plzeňského kraje se stal tým Střední průmyslové školy dopravní Plzeň. Hráči získali sportovní oblečení, fotbalové míče a z rukou hejtmana převzali také pohár pro vítěze. Druhou příčku obsadil celek Sportovního gymnázia a třetí místo patří studentům Střední školy informatiky a finančních služeb Plzeň.

"Sportování mládeže podporujeme dlouhodobě a různými způsoby, ať je to formou přímé finanční podpory hokejových nebo fotbalových mládežnických týmů, nebo dotačními programy zaměřenými na činnost tělovýchovných jednot a spolků. Uspořádat fotbalový turnaj pro středoškoláky je jen jedna z možností, jak připomenout, že sport patří ke zdravému životnímu stylu," uvedl hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, pod jehož záštitou se fotbalový zápas středoškoláků konal.

Reklama

Výběr článků

Načítám