Hlavní obsah

Podvečerní halloweenské prohlídky zámku Mníšku

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 29. října uvidíte na zámku v Mníšku pod Brdy zábavné halloweenské prohlídky nejen během dne, ale i když už se začne smrákat od 16 hodin. Potkáte anděla, bílou paní, čarodějnici a halloweenskou princeznu.

Foto: Anna Čelouchová

Bílá paní na arkádě mníšeckého zámku.

Článek

V sobotu 29. října jsou na programu prohlídek v Mníšku pod Brdy také Podvečerní halloweenské prohlídky od 16 hodin. Halloween je čas strašidelných kostýmů, duchů, zábavy a dlabání dýní.

Mezi oblíbené převleky patří kostlivci, upíři, čarodějnice nebo třeba zombie. Na zámku bude proto připravena čarodějnice z Mníšku, spíš hezká než strašidelná, se kterou při procházce komnatami potkáte ducha anděla v kapli a bílé paní na arkádách.

Společně s dětmi půjde na prohlídku také tak trošku marnivá halloweenská princezna. Chtěla by se stát královnou, ale myslí si, že je to jen tak. Bude muset splnit mnoho úkolů ukrytých pod vydlabanými dýněmi. Aby to zvládla, určitě bude potřebovat pomoc dětí.

Po prohlídkách, na které je třeba telefonická rezervace, je možno navštívit také zámeckou ježibabu na koštěti v Kouzelném sklepení a další pohádkové postavy.

Reklama

Výběr článků

Načítám