Hlavní obsah

Po nehodě u Poličné skončili čtyři lidé v nemocnici

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 29. prosince odpoledne se u Poličné srazila dvě osobní auta. Příčinou nehody byla zřejmě agresivní a rychlá jízda mercedesu, který se v zatáčce střetl s protijedoucí škodovkou. Na místě zasahovali hasiči, kteří museli zraněné ze škodovky vystříhat.

Foto: HZS Zlínského kraje
Článek

K havárii došlo v zatáčkách mezi obcemi Poličná a Branky. "Podle svědků jel řidič Mercedesu agresivně a rychle. Po nárazu byla škodovka odhozena mimo komunikaci  na pole, poškozený Mercedes zůstal na silnici. V Mercedesu jel mladý muž s mladou ženou, ve Škodě naopak starší pár," uvedl mluvčí hasičů Ivo Mitáček. 

Hasiči z Valašského Meziříčí byli na místě za šest minut po výjezdu ze stanice, následováni vozidlem zdravotnické záchranné služby. Prioritní bylo vyproštění dvou seniorů - hasičům se podařilo postupně je dostat ven. Lékař si do své péče postupně převzal všechny zraněné. "Po nutném ošetření byly nakonec do nemocnice k hospitalizaci nebo vyšetření odvezeny všechny čtyři osoby, vážně zraněný senior byl přepraven do Fakultní nemocnice Olomouc," dodal mluvčí.

Při nehodě došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči museli postupně zlikvidovat sorbenty. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla frekventovaná vozovka zcela uzavřena a doprava byla odkláněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám